Έχουμε μια πολιτική επιστροφής 14 ημερών, που σημαίνει ότι έχετε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος για να ζητήσετε μια επιστροφή.

Για να είναι δικαιούμενη μια επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση που το λάβατε, αχρησιμοποίητο, με ετικέτες και στην αρχική συσκευασία του. Θα χρειαστεί επίσης το τιμολόγιο ή την απόδειξη αγοράς.

Για να ξεκινήσετε μια επιστροφή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@paperpos.gr

Σημειώστε ότι οι επιστροφές θα πρέπει να αποσταλούν στην ακόλουθη διεύθυνση: Θεμιστοκλή Σοφούλη 49, Αλεξάνδρεια, 59300, Ελλάδα

Εάν η επιστροφή σας εγκριθεί, θα σας αποστείλουμε ένα αυτοκόλλητο αποστολής επιστροφής, καθώς και οδηγίες σχετικά με το πώς και πού να στείλετε το πακέτο σας. Τα προϊόντα που αποστέλλονται πίσω σε μας χωρίς προηγούμενη αίτηση επιστροφής δεν θα γίνονται δεκτά.

Αφού λάβουμε και ελέγξουμε την επιστροφή σας, θα σας ενημερώσουμε εάν εγκρίθηκε η επιστροφή ή όχι. Εάν εγκριθεί, θα γίνει αυτόματη επιστροφή στην αρχική σας μέθοδο πληρωμής εντός 10 εργάσιμων ημερών. Θα πρέπει να θυμάστε ότι ενδέχεται να απαιτηθεί χρόνος από την τράπεζά σας ή την εταιρεία πιστωτικών καρτών για την επεξεργασία και τη δημοσίευση της επιστροφής. Εάν έχουν περάσει περισσότερες από 15 εργάσιμες ημέρες από την έγκριση της επιστροφής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@paperpos.gr

Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την επιστροφή στο info@paperpos.gr